Cyberpunk 2077
Moderatorzy: Konsul, Pretorianin, Moderatorzy Hyde Parku
- Maurycy
- Medals: 25

Re: Cyberpunk 2077

-
- Medals: 4

Cyberpunk 2077
za chciwi się zrobili , tak to jest jak się chce trzymać za ogon kilka srok , ja bym swoją wersję Pc tez chętnie oddał jak bym miał możliwość. jedyne co jest fajne w tej grze to fabuła i dialogi no i udźwiękowienie , reszta szkoda gadać , bleeee
- Maurycy

Cyberpunk 2077
Ja nie mam wiekszych zastrzeżeń do wersji pc. Wiadomo zabugowana i AI jak w GTA3, ale to jest do poprawy patchami, a gra jest ogromna, ciekawa i wchłonąłem w nią kompletnie, a wcale nie byłem jakoś strasznie nahypowany przed premierą. Może wlasnie dlatego mi sie podobaGott pisze:za chciwi się zrobili , tak to jest jak się chce trzymać za ogon kilka srok , ja bym swoją wersję Pc tez chętnie oddał jak bym miał możliwość. jedyne co jest fajne w tej grze to fabuła i dialogi no i udźwiękowienie , reszta szkoda gadać , bleeee

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

- Maurycy

Cyberpunk 2077
I jak tam? cyberpunk ograny?
ja po 2 miesiącach intensywnej gry mam dosyć póki co i robię przerwę do wyjścia DLC.
przeszedłem dwoma postaciami (pierwsza berserker z modliszkami, druga poison netrunner), przez co rozumiem wyczyszczenie mapy z wszelkich zadań pobocznych, zleceń i zdarzeń losowych
pomimo problemów na starcie, jak dla mnie przynajmniej w wersji na PC bugi nie doskwierały tak bardzo, żeby zepsuć frajdę z gry. z resztą ocena na steamie też nie jest zła jak na rozmiar afery jaką rozdmuchano, mianowicie 78% pozytywnych recenzji. dla porównania innych hitów porównywanych z CP2077 - GTA V 82% czy RDR2 83%, więc dramatu nie ma
wersję konsolową pozostawiam bez komentarza bo nie grałem. wiem jedynie z najwiekszej grupy CP2077 na fejsie, że ludzie graja na PS4 i XBOX one i nie narzekają

przeszedłem dwoma postaciami (pierwsza berserker z modliszkami, druga poison netrunner), przez co rozumiem wyczyszczenie mapy z wszelkich zadań pobocznych, zleceń i zdarzeń losowych
pomimo problemów na starcie, jak dla mnie przynajmniej w wersji na PC bugi nie doskwierały tak bardzo, żeby zepsuć frajdę z gry. z resztą ocena na steamie też nie jest zła jak na rozmiar afery jaką rozdmuchano, mianowicie 78% pozytywnych recenzji. dla porównania innych hitów porównywanych z CP2077 - GTA V 82% czy RDR2 83%, więc dramatu nie ma
wersję konsolową pozostawiam bez komentarza bo nie grałem. wiem jedynie z najwiekszej grupy CP2077 na fejsie, że ludzie graja na PS4 i XBOX one i nie narzekają

-
- Medals: 4

Cyberpunk 2077
ja pograłem z kilka godzin i przerwa, czekam aż naprawią grę , może błędy nie są uciążliwe dla samego grania , ale na pewno ,przynajmniej mi psuły imersje , lubię się wciągać w grę jej klimatem ...
- Maurycy

Cyberpunk 2077
a jakie przykładowo błędy psuły Ci immersję?