Zagadnienie do omówienia
Moderatorzy: Konsul, Pretorianin, Moderatorzy Hyde Parku
- Bzyk
- Medals: 45

Zagadnienie do omówienia
Hej,
skoro jest tyle osób zainteresowanych tytułem może ktoś reaktywuje sekcję ?
Temat do przemyślenia. Zachęcam do wypowiedzi osoby zainteresowane tytułem, żeby zorientować się ile Was jest. Wiem, że sporo z Was gra i zapoznaje się z nowym contentem
skoro jest tyle osób zainteresowanych tytułem może ktoś reaktywuje sekcję ?

Temat do przemyślenia. Zachęcam do wypowiedzi osoby zainteresowane tytułem, żeby zorientować się ile Was jest. Wiem, że sporo z Was gra i zapoznaje się z nowym contentem

Re: Zagadnienie do omówienia
Proponuję Edzia 
Jest możliwość wyznaczenia osoby przez aklamację (z wyłączeniem wyznaczanej osoby)?

Jest możliwość wyznaczenia osoby przez aklamację (z wyłączeniem wyznaczanej osoby)?

[ obraz zewnętrzny ]
Dojrzałość wędrówkowa – fizjologiczny stan organizmu ptaka pozwalający mu podjąć wędrówkę. Dojrzałość wędrówkowa najczęściej związana jest z intensywnym gromadzeniem tłuszczów...
Dojrzałość wędrówkowa – fizjologiczny stan organizmu ptaka pozwalający mu podjąć wędrówkę. Dojrzałość wędrówkowa najczęściej związana jest z intensywnym gromadzeniem tłuszczów...
- Kali
- Medals: 5

Tylko jest taki mały problem: Texu jest jedynym w gildii i zaginął w akcji 

Kali była najsmutniejszym dżinnem na świecie. Nie mogła płakać z tego powodu w kącie, bo imbryczek zwyczajnie żadnego nie miał.
Gryzipiórka na Emigracji
Gryzipiórka na Emigracji
- Bzyk
- Medals: 45

Texu jest dostępny, nie ma problemu żeby przekazać komuś status. A on sam , nie wiem czy będzie grał. Pytajcie goKali pisze:Tylko jest taki mały problem: Texu jest jedynym w gildii i zaginął w akcji

- Kali

Ale nas gra chyba tylko garstka, i nie wiem czy reaktywacja ma sens, bo nie jesteśmy nowym graczom w stanie nic zaoferować. Nie mamy statków ani nic 

Kali była najsmutniejszym dżinnem na świecie. Nie mogła płakać z tego powodu w kącie, bo imbryczek zwyczajnie żadnego nie miał.
Gryzipiórka na Emigracji
Gryzipiórka na Emigracji
- Kali

Nie rozumiem, tu nikt jeszcze nic nie zrobił przecież.Driam pisze:Tak to już jest jak się coś robi pochopnie
Ja stwierdzam fakty, bo za 2 tygodnie patch i będzie można się statkiem na wyprawę wybrać, a IX ma gildie w uśpieniu od roku, więc no troszkę w plecy jesteśmy. Ja bym bardziej proponowała do jednego FC się zgłosić, żeby być razem i tyle.
Gryzipiórka na Emigracji
Gryzipiórka na Emigracji
To może dwa słowa ode mnie.
Nie planowałem grać ale zależy ciekaw jestem:
a) Ilu nas jest obecnie aktywnie grających?
b) Czy ludzie mają ochotę zebrać się ponownie pod wspólnym sztandarem, jakie są nastroje?

Nie planowałem grać ale zależy ciekaw jestem:
a) Ilu nas jest obecnie aktywnie grających?
b) Czy ludzie mają ochotę zebrać się ponownie pod wspólnym sztandarem, jakie są nastroje?

- Edgarth
- Medals: 12

Czas się wypowiedzieć
Aktywnie grających osób jest 3 ;D Ja Hakuka Kali + Rillas raz w tygodniu kropka.
Co do statków to nie jest to jakiś super feature, żeby ludzie kierowali się nim przy szukaniu gildii.
Tutaj raczej standardowe czy rajdujecie, macie tsa, jak wielu itp.
W grze jak zwykle jest co robić (mniej więcej) za tydzień nowy rajd 24, za dwa nowy relic
żeby myśleć cokolwiek o sekcji przynajmniej z 8 osób by pasowało mieć na chwile obecną odpada.

Aktywnie grających osób jest 3 ;D Ja Hakuka Kali + Rillas raz w tygodniu kropka.
Co do statków to nie jest to jakiś super feature, żeby ludzie kierowali się nim przy szukaniu gildii.
Tutaj raczej standardowe czy rajdujecie, macie tsa, jak wielu itp.
W grze jak zwykle jest co robić (mniej więcej) za tydzień nowy rajd 24, za dwa nowy relic

żeby myśleć cokolwiek o sekcji przynajmniej z 8 osób by pasowało mieć na chwile obecną odpada.
eee ?Driam pisze:Tak to już jest jak się coś robi pochopnie
“A pessimist is a person who has had to listen to too many optimists.”
―Don Marquis
Masz za dobre serce, z niektórymi nie warto.―Hakuka
―Don Marquis
Masz za dobre serce, z niektórymi nie warto.―Hakuka
- Kali

Z tych co pamiętam jest też Koldik i Ruttar. Noxim był, ale się zagubił, a Egze ponoć na innym serwerze (już nas nie lubi). Gra też Tsura i Dragoniasty, ale się już w inne FC wgryźli, więc nie ma szans na nich (i też nie wiem czy do WildStara nie wrócili, bo ja za dużo pracy i nie ogarniam ostatnio).Edgarth pisze:Czas się wypowiedzieć![]()
Myślę, że byłoby ciężko z reaktywacją

Gryzipiórka na Emigracji
Gryzipiórka na Emigracji
Moje granie w FF też wysoko rekreacyjne, przedłużona przerwa z lata.
Na razie ogarniam granie w realu.
Na razie ogarniam granie w realu.
- Rillas
- Medals: 14
- Kontakt:

Ja gram raczej aktywnie (ostatnio miałam wyjazd 2 tyg, stąd zawieszenie subki ale już dziś/jutro wracam). Owszem nie łażę może na endgamy,tylko sobie gear za marki zbieram i insty robię ale aż raz w tyg się nie pojawiamEdgarth pisze:Rillas raz w tygodniu kropka.

Osobiście, jestem za żeby coś razem ekipą porobić, ale czy aż całą sekcję od nowa na to tworzyć to nie wiem

Zagadnienie do omówienia
Cześć! Uwielbiam wakacje! Spędziłam fantastyczny weekend na plaży z przyjaciółmi. Było relaksująco i zabawnie. Mam nadzieję, że wy też macie okazję cieszyć się latem. Życzę wam miłego dnia!