Thief Lukisek :)
Moderatorzy: Konsul, Pretorianin, Moderatorzy Hyde Parku
Thief Lukisek :)
[ obraz zewnętrzny ]
Aktualny Build PvE/WvWvW/
W Shadow Arts mozna zamienic [II] na [IV] ,[VI], -szybsze odnawiadnie Deceptow
Acrobatics [VI] na [II] lub [III]
Blinding Powder mozna zamienic na Infiltration Signet
Aktualny Build PvE/WvWvW/
Critical Strikes z [VI] na [II] lub [X] a [XII] na [XI]
W Shadow Arts mozna zamienic [II] na [IV] ,[VI], -szybsze odnawiadnie Deceptow
Acrobatics [VI] na [II] lub [III]
Blinding Powder mozna zamienic na Infiltration Signet
Ostatnio zmieniony sobota, 15 lutego 2014, 01:13 przez Lukisek, łącznie zmieniany 12 razy.
- Rafael
Re: Thief Lukisek :)
No dmg to Ty napewno potrafisz władować:D A jak z przeżywalnością? Daje radę czy bez skilla nie podchodzić do takiego builda;)?
-
- Status: Offline
To chyba nie widziales Nocka ... chudy szkielet
wygladajacy jak by sie utopil i po roku zostal wyciagniety z wody 

- Huklos
Bo to część ich taktyki...przeciwnik dezorientuję się widząc ich wygląd..a potem ciach ciach i nie ma go:)
Jak brat dla brata, dla Ciebie na śmierć i życie
Przeżywalności jak to na Thiefie jest słaba ale aktualny build pozwalaRafael pisze:No dmg to Ty napewno potrafisz władować:D A jak z przeżywalnością? Daje radę czy bez skilla nie podchodzić do takiego builda;)?
na szybkie leczenie w hide oraz gdy padnę w hide to szybkie wstanie jezeli nie jestem atakowany
ale da się tez fajnie bawić z wieloma przeciwnikami wchodząc w hide za hide'm
według mnie każdy powinien opracowac swój własny styl gry

Bojowniczek pisze:Bo to część ich taktyki...przeciwnik dezorientuję się widząc ich wygląd..a potem ciach ciach i nie ma go:)
Racja ;p jakoś trza sobie radzić bo ostatnie czasy wkurza mnie to ze uciekają i maja switnessa 33% a ja tylko 25% ze sygnetu i ciężko dogonić
Ten Post nie miał na celu pochwaleniem się jak mój Thief wygląda (Set T3 Human dużo golda poszło) tylko udostepnienie moich build'ów dla Keala
- Amonhell
- Medals: 14

Jesteś normalnie brzydki jak nocNocek pisze:Tak! Jestem brzydki i dobrze mi z tym![]()

Lukisek,
Masz ciekawy build. U mnie dmg trochę większy (ok.3200), za to ok 90% crit. damage (chwilowo).
Podobna ilość życia i czasami mam problem na nogach ustać
Może jednak warto zainwestować w te runki dające 10+ statystyki (chwilo mam set z CoF-a), gdyż widzę sporo healingu.
Co prawda wypracowuję jeszcze back item, i muszę kolczyki na ascended zrobić ( trochę to zajmie).
Zdziwiły mnie za to ustawienia Traits-ów. Nic nie wybrałeś z pierwszego drzewka, które wg pewnych instrukcji są podstawą Thief-a.
Pozdrawiam
Masz ciekawy build. U mnie dmg trochę większy (ok.3200), za to ok 90% crit. damage (chwilowo).
Podobna ilość życia i czasami mam problem na nogach ustać

Może jednak warto zainwestować w te runki dające 10+ statystyki (chwilo mam set z CoF-a), gdyż widzę sporo healingu.
Co prawda wypracowuję jeszcze back item, i muszę kolczyki na ascended zrobić ( trochę to zajmie).
Zdziwiły mnie za to ustawienia Traits-ów. Nic nie wybrałeś z pierwszego drzewka, które wg pewnych instrukcji są podstawą Thief-a.
Pozdrawiam
Weratyr pisze: Zdziwiły mnie za to ustawienia Traits-ów. Nic nie wybrałeś z pierwszego drzewka, które wg pewnych instrukcji są podstawą Thief-a.
Deadly Arts nie wybrałem dlatego iż thief według mnie działa na krytach
oraz w Shadow Arts 25 pkt w hide stackuje mi się might co znacznie zwraca mi Powera oraz daje mi Blind w czasie wejścia w Hide oraz szybsza regeneracja inicjatywy oraz leczenie nawet 329 na 1 sec w Hide można się ładnie podleczyć wchodząc non stop lecz trza się powstrzymywać od backstaba
Gdyby można było mieć do wydania 100pkt a nie 70 to na pewno bym jeszcze dał powera ;p
a ucieczka z buildu full dps gdzie ładnie kosiłem na ten aktualny był spowodowany nerfem Mug'a który już nie może critnac

Na Spvp mam zamiast 10 w Trickery mam 10 w Deadly Arts z Mug'iem i nawet się sprawdza choć czasami mam przyzwyczajenia ze skacze na kogoś od razu Złodziejstwem
marnując małego heala
Na WvWvW widziałem sporo thiefow biegających na podobnym buildzie lecz używajacych Dagger/Pistol może i to się lepiej sprawdza przeciwko innym thief'a lecz ja lubie D/D ;p
Dziękuję za opis i wyjaśnienie.
Zmieniłem sobie Traits-y (na podobne do Twoich) i kosztem 200dmg mam ponad 2k życia więcej oraz całkiem zacny heal.
Faktycznie trzeba się trochę odzwyczaić w pierwszej kolejności skakać na plecy, w sumie dość szybko regeneruje się F1 który działa podobnie a do tego masz jeszcze losowego bons-a.
Nie potrafię grać pistol-dagger. Zazwyczaj dual dagger lub dual pistol i short bow.
Dość ciekawie się gra, muszę sprawdzić go na WvWvW.
Pozdrawiam
Zmieniłem sobie Traits-y (na podobne do Twoich) i kosztem 200dmg mam ponad 2k życia więcej oraz całkiem zacny heal.
Faktycznie trzeba się trochę odzwyczaić w pierwszej kolejności skakać na plecy, w sumie dość szybko regeneruje się F1 który działa podobnie a do tego masz jeszcze losowego bons-a.
Nie potrafię grać pistol-dagger. Zazwyczaj dual dagger lub dual pistol i short bow.
Dość ciekawie się gra, muszę sprawdzić go na WvWvW.
Pozdrawiam
Glass Thief VS Glass Warrior
vs
13k dmg vs 20 dmg
vs
13k dmg vs 20 dmg